PTT Faresi Yakalandı

Son Güncelleme:

İstanbul'da son iki ayda dört PTT şubesini soyan 25 yaşındaki hırsızı ekipler kıskıvrak yakaladı.

İstanbul'da son iki ayda dört PTT şubesinden silahlı soygun yaptığı iddia edilen Ramazan Y.(25) polis tarafından yakalandı. Toplam 23 bin lira para alan ve soygun sırasında güvenlik kameraları tarafından görüntülenen Ramazan Y. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.


Bakırköy ve Bağcılar'da son iki ay içinde 4 ayrı PTT şubesinde meydana gelen soygunlar üzerine polis soruşturma başlattı. Güvenlik kameralarının incelemesinde soyguncunun şapka ve güneş gözlüğü kullanarak yüzünü gizlediği, müşteri gibi içeri girdikten sonra silahını çıkarak soygunları gerçekleştirdiği tespit edildi.


Gasp Büro Amirliği dedektifleri zanlının kimliğini belirlemek için yaptıkları çalışmalarda Ramazan Y. ismine ulaştı. İşsiz olmasına rağmen lüks otomobiller kiralayarak gezdiği tesipt edilen Ramazan Y. önceki gün gözaltına alındı. Polis zanlının 4 PTT şubesi soygunu da gerçekleştirdiğini tespit etti. Daha önceden sabıkası bulunmayan Ramazan Y.'nin soygun yaptığı PTT şubesi çalışanları tarafından teşhis edildiği öğrenildi


Poliste işlemleri tamamlanan Ramazan Y. adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: DHA