Rixos "Iı. Uluslararası Çocuk Şenliği"
Antalya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri Kapsamında Düzenlenen 2'ci Uluslar Arası Rixos Çocuk Şenliği Beach Park'ta Gerçekleştirilecek.
Antalya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 2'ci Uluslar arası Rixos Çocuk Şenliği Beach Park'ta gerçekleştirilecek.
Rixos “2. Uluslar arası Çocuk Şenliği” 24 Nisan Salı günü saat 11:00 Miniatürk gezisi ile başlayacak ve 61 ülkeden 3 bin çocuğun katıldığı şenlikler barış ve sevgi yürüyüşü ile devam edecek. Lüks otomobillerin tanıtımı, animasyon gösterileri ve halk oyunlarının sunulacağı şenliklerde 61 ülkeyi temsilen çınar ağaçları dikilecek. Şenliklerle ilgili bilgi veren Rixos Hotels Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Artukarslan, " amaçlarının Antalya ve Türkiye’nin adını bu yıl ikincisi yapılan Rixos Hotel’s Uluslararası Çocuk Şenliği vesilesiyle tüm dünyaya duyurmak ve bütün dünya çocuklarını bu platform üzerinden iletişime geçirmeyi hedeflemek olduğunu belirtti. Artukarslan, geleceğin iş adamı, yöneticisi, politikacısı, gazetecisi, sanatçısı olan dünya çocuklarına hoş geldiniz demek için böyle bir organizasyon düzenliyoruz"dedi.
(SE-SÇ-Y)
22.04.2007 17:21 TSİ