Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki e-pasaport turnikeleri çalışma nedeniyle kapanacak
Son Güncelleme:
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yapılacak çalışma sebebiyle e-pasaport turnikeleri yarın 14.00 ile 1 Şubat Perşembe günü 07.00 saatleri arasında kapalı olacak. Havalimanı yetkilileri, daha hızlı hizmet sunabilmek için e-pasaport turnikelerinin sayısının artırılacağını belirtti.
Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki e-pasaport turnikelerinin, yapılacak çalışma dolayısıyla yarın 14.00 ila 1 Şubat Perşembe günü 07.00 saatlerinde kapalı olacağı duyuruldu.
Havalimanının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Sizlere daha hızlı hizmet sunabilmek amacıyla e-pasaport turnikelerimizin sayısı artırılacaktır. Bu nedenle 31 Ocak 14.00 ile 1 Şubat 07.00 saatleri arasında e-pasaport turnikelerimiz kapalı olacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.
Kaynak: AA