Sakaryaspor'da Düşüş Devam Ediyor

Son Güncelleme:

Bank Asya 1.Lig'de kalma mücadelesi veren Sakaryaspor, Boluspor karşısında aldığı farklı mağlubiyetle düşüşünü sürdürdü.

Bank Asya 1. Lig'de kalma mücadelesi veren Sakaryaspor, Boluspor karşısında aldığı farklı mağlubiyetle düşüşünü sürdürdü.


Bank Asya 1. Lig'de 16. sırada yer alan yeşil-siyahlı ekip, ilk yarıda oynadığı 13 maçtan üst üste sahadan 3 puan alamadan ayrıldı. Ardından İstanbul Güngörenspor'u deplasmanda yenerek 3 puanla tanışan Sakaryaspor, daha sonra oynadığı Kayseri Erciyespor ve Giresunspor maçlarını da kazanarak rahat bir nefes aldı.


Ligde kalma mücadelesinde 3 haftada 9 puan toplama başarısını gösteren Sakarya temsilcisi, oynadığı TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında 1-0 yenildikten sonra, dün de sahasında Boluspor'a 7-2 yenilerek düşüşünü sürdürdü.


Geride kalan 19 haftada 4 galibiyet ve 5 beraberlikle 17 puan toplayan Sakaryaspor, kalesinde 37 gol görürken rakip filelere de 20 gol göndermeyi başardı.


Alınan mağlubiyetler sonucu ligde kalma mücadelesi içine giren yeşil-siyahlı ekip, gelecek hafta İzmir temsilcisi Bucaspor ile deplasmanda karşılaşacak.


- SAKARYA

Kaynak: AA