Samsun Bafra'da Ruhsatsız Silah ve Bıçak Bulundu, 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

Son Güncelleme:

Bafra Emniyet Müdürlüğü ekipleri Çilhane Mahallesinde bulunan eğlence merkezinde yapılan aramada Y.K, E.S. ve M.Pnin üzerinde 2 ruhsatsız tabanca ile bıçak buldu. Şüpheliler emniyete götürüldü ve işlemlerinin ardından Y.K. ve E.S. salıverildi, M.P. ise adliyeye sevk edildi ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun'un Bafra ilçesinde üzerlerinde ruhsatsız tabanca ile bıçak bulunan 3 şüpheli gözaltına alındı.

Bafra Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çilhane Mahallesi'nde bulunan eğlence merkezinde bazı kişilerin üzerinde ruhsatsız silah olduğu bilgisine ulaştı.

Eğlence merkezindeki Y.K, E.S. ve M.P'nin üzerinde yapılan aramada 2 ruhsatsız tabanca ile bıçak bulundu. Polis, şüphelileri emniyete götürdü.

İşlemlerinin ardından Y.K. ve E.S. salıverildi, M.P. ise adliyeye sevk edildi. M.P, çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: AA