Şanlıurfa'da Cırcıp Deresi'nde 4 çocuk akıntıya kapıldı, 3'ü kurtarıldı

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Yukarı Durmuş mahallesinde Cırcıp Deresi kenarında oynayan 4 çocuk akıntıya kapıldı. Kurtarma çalışmaları sonucunda 3 çocuk kurtarılırken, 11 yaşındaki bir çocuğun arama çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Yukarı Durmuş mahallesinde Cırcıp Deresi kenarında oynarken, akıntıya kapılarak sürüklenen 4 çocuktan 3'ü kurtarılırken, 11 yaşındaki bir çocuğu arama çalışmaları sürüyor.

Alınan bilgiye gröe, Şanlıurfa'nın Ceylanponar ilçesine bağlı Yukarı Durmuş Mahallesinde Cırcıp Deresi kenarında oynayan 4 çocuk akıntıya kapıldı.ı Çocukları kurtarmaya çalışan bir akdın da suya düştü. Çocuklardan biri kendi imkanlarıyla, 3 kişi ise vatandaşlar tarafından kurtarıldı. 11 yaşındaki bir çocuğu arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: ANKA