Şanlıurfa'da Gazeteciler Bowling Turnuvasında Yarışacak
Son Güncelleme:
Şanlıurfa Piazza AVM, düzenlediği Kurumlararası Bowling Turnuvasının ilk müsabakalarını gazeteciler arasında gerçekleştirecek.
Kurum içi ve kurumlar arasında iletişimi güçlendirmek amacıyla gerçekleşecek turnuvalar sonunda her turnuvanın ilk üç derecesine girenler ''Şanlıurfa İl Bowling Turnuvası'na katılmaya hak kazanacak.
İlki gazeteciler arasında 8 Kasım Cuma günü gerçekleşecek turnuvaya katılım için başvurular başladı. Yerel ve ulusal basın kuruluşlarının katılacağı turnuvada, her takım 5 kişilik ekipten oluşacak. Basın kuruluşları, kendi bünyelerindeki personellerinin yanı sıra dışarıdan konuk sporcu da takıma dahil edebilecekler. Turnuvada ilk 3'e girecek takımlara kupa ve madalyaları AVM yönetimi tarafından verilecek.
(Kaynak: Gazeteipekyol)
Kaynak: Temsilci