Şanlıurfaspor'da Sezon Hazırlıkları

Son Güncelleme:

İkinci etap çalışmaları için Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde kampta bulunan PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, yaptığı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

İkinci etap çalışmaları için Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde kampta bulunan PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, yaptığı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.


Teknik direktör Cihat Arslan yönetiminde gerçekleştirilen sabah ve akşam antrenmanlarında sarı-yeşilli ekip, kuvvet, kondisyon, dar alanda pas ve fizik çalışması gerçekleştirdi.


Yaklaşık ikişer saat süren sabah ve akşam antrenmanları sonunda, yarı alanda gruplar halinde taktiksel çift kale maç oynayan futbolcular, koordinasyon, kondisyon, hafif koşu, kuvvet ve ısınma hareketleri yaptı.


Antrenmanda kaleciler Fevzi Elmas, Bora Körk ve Ebubekir Elihoş, antrenör Fevzi Layiç yönetiminde çalıştı. - Düzce

Kaynak: AA