Uygulamayı yükle! YÜKLE

Silahla Bastığı Pastanede Biber Gazıyla Püskürtülen Saldırgan Yakalandı

Son Güncelleme:

Bursa'da 2 Hafta Önce Bir Pastaneye Düzenlediği Silahlı Saldırıda İşyeri Sahibi Tarafından Biber Gazı Sıkılınca Kaçan Zanlı, Mudanya İlçesinde Yakalandı.

Bursa'da 2 hafta önce bir pastaneye düzenlediği silahlı saldırıda işyeri sahibi tarafından biber gazı sıkılınca kaçan zanlı, Mudanya ilçesinde yakalandı.


2 hafta önce Hürriyet Mahallesi'nde Birol Şafak'a (40) ait pastaneye giren Necip Ş. (33) belindeki silahı çıkarıp havaya ve çevreye ateş etmiş, bu sırada yatsı namazından dönen işyeri sahibi silah kendisine doğrultulunca tezgah altından aldığı biber gazını saldırgana sıkmıştı. Saldırgan dükkandan çıkıp bir araçla kaçarken, dükkan sahibi de bir süre peşinden motosikletiyle kovalamıştı. Olay sırasında birisi çocuk 4 müşterinin bulunduğu dükkana 5 kurşun isabet ettiği belirlenmişti. Polis, güvenlik kamerası tarafından da görüntülenen Necip Ş.'yi olaydan 13 gün sonra Mudanya'da bir pidecide yemek yerken yakaladı. Eskiden manavlık yaptığı belirtilen zanlının, "Aramızda husumet vardı. Alkollüydüm. Bu yüzden ateş ettim" dediği öğrenildi. Çek ve senet tahsilatı suçundan kaydı bulunan Necip Ş. "yağma amacıyla adam öldürmeye teşebbüs" suçundan mahkemeye sevk edildi.


Bu arada, aynı işyerinin daha önce de kurşunlandığı ve saldırıyı gerçekleştiren şahsın cezaevinde olduğu öne sürüldü.


(OA-İHS-CC-Y)

Kaynak: İHA