Derbi öncesi Fenerbahçe taraftarını üzecek haber! Sarı lacivertli taraftarlar Vodafone Park'a alınmayacak

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Pazar akşamı oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde sarı-lacivertli taraftarların stada alınmayacağı öğrenildi. Vodafone Park'taki misafir tribünü için ayrılan koltuklar da Beşiktaş taraftarları için satışa sunulacak.

2 Ekim Pazar günü Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş- Fenerbahçe derbisi öncesi çarpıcı bir karar alındı. Sarı-lacivertli taraftarların dev derbide bulunamayacağı ifade edildi.

BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

Beşiktaş derbisinde Fenerbahçe taraftarının stada alınmayacağı açıklandı. Misafir tribünü için ayrılan koltuklar Beşiktaş taraftarları için satışa sunulacak. Öte yandan Beşiktaş, derbi bilet fiyatlarıyla ilgili bilgilendirme yaptı.

Derbi maçın bilet fiyatları şöyle:

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Fenerbahçe taraftarı, Pazar günü oynanacak derbide Vodafone Park'a alınmayacak olmalarına sosyal medyada tepki gösterdi. "Şaka gibi." ve "Yazık" ifadelerinin kullanıldığı yorumların fazlalığı dikkat çekti.