Sönmez, Muhtarlarıyla Buluştu
Sönmez, Merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, muhtarların mahalleriyle ilgili istek ve beklentilerini dinledi.
AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez, Merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, muhtarların mahalleriyle ilgili istek ve beklentilerini dinledi.
AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez,Teşkilattan sorumlu başkan yardımcısı Sebahattin Bilken Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Recep İpek,, Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Leyla Yanlıç, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Şağbanşua,il sekreteri İbrahim Gündüz,Gençlik kolları Başkanı Ali Dursun Er,belediye meclis üyesi Kazım Sanaç ve merkez mahalle muhtarları katıldı.
AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez, Elazığ Merkez mahalle muhtarlarıyla yaptığı toplantıda, muhtarların önemli bir görev üstlendiklerini ve kendileri için her zaman değerli olduklarını vurgulayarak;"Mahalle muhtarlarımız, mahallelerde yaşayan insanlarımıza en yakın, onlarla birlikte yaşayan, onların sorunlarını en iyi bilen insanlardır. Bu nedenle muhtarlarımız vatandaşlarımızla hizmet üretenler arasında önemli bir görevi yerine getirmektedirler."dedi.
Muhtarlarla bir araya gelme nedenlerinin mahallelerin sorunlarını en iyi bilen kişilerden dinlemek olduğunu belirten Başkan Sönmez, "Mahalle muhtarlarımızla birlikte yaptığımız bu toplantıda mahallerimizin sorunlarını, vatandaşlarımızın dilek ve beklentilerini alacağız. Mahallelerin ve mahalle sakinlerinin sorunlarını en iyi bilenlerden biri muhtarlarımızdır.
Muhtarlarımızdan şehir merkezindeki mahallelerin sorunlarını ve beklentilerini alacağız. Daha sonra bu sorunların çözülmesi, beklentilerin karşılanması için ilgili birimlerle iletişime geçecek ve takipçisi olacağız. Bu tür toplantılarımız hem muhtarlarımızla hem de toplumumuzun diğer kesimleri ile düzenli olarak devam edecektir." açıklamasında bulundu.
Toplantıda merkez mahalle muhtarları da kendileriyle böylesi bir toplantıyla bir araya gelinmesinden büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez'e teşekkür ederek, mahallelerinde yaşanan sorunları dile getirdiler.