Sp Adayı Kılıç; Yaşanılabilir Bir Ardahan İçin Yola Çıktık

Son Güncelleme:

2014 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi (SP) Ardahan Belediye Başkan Adayı Olan Kasım Kılıç Seçim Çalışmalarına Hız Vererek Artık ''hakkı üstün tutan Belediyeciliği'' Ardahan'a Getirmek İçin Gece-Gündüz Çalışacaklarını belirtti.

2014 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi (SP) Ardahan Belediye Başkan Adayı Olan Kasım Kılıç Seçim Çalışmalarına Hız Vererek Artık "hakkı üstün tutan Belediyeciliği" Ardahan'a Getirmek İçin Gece-Gündüz Çalışacaklarını belirtti.


Saadet Partisi Ardahan Belediye Başkan Adayı Kasım Kılıç yaptığı açıklamada yaşanılabilir bir Ardahan için yola çıktıklarını dile getirdi.


Kılıç, temiz ve adil bir siyaset ve hizmet anlayışı ile yola çıktıklarını söyledi. Halkın taleplerini göz önünde bulunduracaklarını ifade eden Kılıç, Biz Ardahan'a Başbakan seçmiyoruz. Ardahan halkı Belediye başkan adaylarının projelerine baksınlar. Ayrıca belediye başkan adaylarını incelesinler ve ona göre oy versinler.


Kılıç, Bizim kadromuz hazır, bizim enerjimiz var, azmimiz var. Biz Bakanlar ve Milletvekillerine sarılmıyoruz. Bu halk bunları çok iyi tanıyor. Kaybettiklerini hissettikleri için uzatmaları oynuyorlar. - ARDAHAN

Kaynak: İHA