Spor Toto 2. Lig

Son Güncelleme:

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta Yeni Malatyaspor ile Manisa ekibi Turgutluspor 7. kez karşı karşıya gelecek.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Yeni Malatyaspor ile Manisa ekibi Turgutluspor 7. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 6 karşılaşmada Turgutluspor'un Yeni Malatyaspor'a karşı üstünlüğü bulunuyor.


Yeni Malatyaspor ile Turgutluspor, Cuma günü 16.00'da Turgutlu 7 Eylül Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Geride kalan sezonlarda 3 kez aynı gruba düşen iki ekip, 7. randevularına çıkacak. Şu ana kadar oynanan 6 karşılaşmada Turgutluspor'un Yeni Malatyaspor'a karşı büyük bir üstünlüğü bulunuyor.


Yeni Malatyaspor ile Turgutluspor arasında oynanan 6 karşılaşmada, Turgutluspor 4 kez galip gelirken, sarı-kırmızılı takım hiç galibiyet elde edemedi. 2 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.


Yeni Malatyaspor ile Turgutluspor ilk kez 2010-2011 sezonunda karşı karşıya geldi. Ligin 3. haftasında Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Manisa ekibi 2-0 kazandı. Aynı sezonun 20. haftasında Turgutlu'da oynanan mücadele 2-2 eşitlikle sonuçlandı.


İki ekip, 2011-2012 sezonunda da aynı grupta yer aldı. Ligin 17. haftasında Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Turgutluspor 2-1 kazandı. Ligin 34. haftasında Turgutlu 7 Eylül Stadı'nda oynanan mücadele ise 3-3 berabere bitti.


İki ekip son olarak 2013-2014 sezonunda da aynı grupta yer aldı. Ligin 8. haftasında Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Manisa ekibi 2-1 kazandı. Ligin 25. haftasında Turgutlu'da oynanan karşılaşma ise Turgutluspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı. - MALATYA

Kaynak: İHA