Suriye'nin BM Daimi Temsilcisi El-Caferi Muhaliflerin Büyük Bölümünün Cenevre'yi Terk Etmesini...

Son Güncelleme:

Suriye'nin BM Daimi Temsilcisi el-Caferi Muhaliflerin büyük bölümünün Cenevre'yi terk etmesini doğru bulmuyorumZafer ATAMER CENEVRE (DHA) - Suriye görüşmeleri kapsamında BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura ile görüşen Suriye'nin BM Daimi Temsilcisi Büyükelçi Beşar el-Caferi basın toplantısı düzenledi.

Suriye'nin BM Daimi Temsilcisi el-Caferi Muhaliflerin büyük bölümünün Cenevre'yi terk etmesini doğru bulmuyorum


Zafer ATAMER CENEVRE (DHA) - Suriye görüşmeleri kapsamında BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura ile görüşen Suriye'nin BM Daimi Temsilcisi Büyükelçi Beşar el-Caferi basın toplantısı düzenledi.


Caferi, Çalışmalara devam edeceğimizi kendisine ilettim. Muhaliflerin büyük bir kısmının Cenevre'yi terk etmelerini uygun bulmuyoruz ve bu durumu da kendilerine ilettim dedi.

Kaynak: DHA