Suruç'taki Terör Saldırısı

Son Güncelleme:

CHP İl Başkanı Ersen Yeniceli, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen terör saldırısını kınadı.

CHP İl Başkanı Ersen Yeniceli, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen terör saldırısını kınadı.


Yeniceli, yaptığı yazılı açıklamada, dün yaşanan  terör  saldırısı nedeniyle 32 vatandaşın hayatını kaybettiğini onlarca kişinin ise yaralandığını bildirdi.


Adıyaman'da ise terör örgütünün Uzman Onbaşı Müsellim Ünal'ı şehit etmesinin acıları katladığını dile getiren Yeniceli, şunları kaydetti:


"Tüm uluslararası kuruluşları, bölge devletlerini, masum insanları haince katleden terör saldırılarını kınamaya devam ediyoruz. Kimden gelirse gelsin dil, din, ırk  ayırımı yapmaksızın, CHP il örgütü olarak bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Vefat eden vatandaşlarımızın mekanları cennet olsun. Ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diler, yaralılara da acil şifalar diliyoruz."

Kaynak: AA