Tarsus'ta Fetö/pdy ile Bağlantılı Oldukları İddiası ile 3 Okul 6 Dernek Kapatıldı
Son Güncelleme:
Tarsus'ta FETÖ/PDY ile bağlantılı oldukları iddiası ile 3 okul 6 dernek kapatıldıTARSUS(Mersin),(DHA) - MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) soruşturması kapsamında 3 özel okul ve 6 dernek kapatıldı.
Tarsus'ta FETÖ/PDY ile bağlantılı oldukları iddiası ile 3 okul 6 dernek kapatıldı
TARSUS(Mersin),(DHA) - MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) soruşturması kapsamında 3 özel okul ve 6 dernek kapatıldı.
Polis ve maliye ekipleri, Tarsus'ta 2002 yılında kurulan Özel Yıldırımhan Eğitim Kurumlarına bağlı Bahar Ana Okulu, Bahar İlkokulu ve Bahar Ortaokulu'nun yerleşkesine geldi. Ekipler, okulların kapatma işlemini yapıp kapılara mühür vurdu. Ayrıca Tarsus Girişimci İş Adamları Derneği, Tarsus Psikoloji Derneği, Tarsus Eğitimciler Kültür ve Dayanışma Derneği, Tarsus Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, Tarsus Berra Çalışan Bayanlar Derneği ve Tarsus Temkin Çalışanlar Derneği de kapatıldı.
(Tür: Yurt)
Kaynak: DHA