Tartan'dan Hülya'ya Pembe Pabuç
Adana'da biri engelli 11 çocuklarıyla birlikte kapı yerine perdenin kullanıldığı tek oda evde yaşam savaşı veren İbrahim ve Asiye Demir çiftinin 4 yaşındaki kızları Hülya'ya İzmir'den de destek geldi.
Adana'da, biri engelli 11 çocuklarıyla birlikte kapı yerine perdenin kullanıldığı tek oda, banyo ve tuvaletten oluşan evde yaşam savaşı veren İbrahim ve Asiye Demir çiftinin 4 yaşındaki kızları Hülya'ya İzmir'den de destek geldi.
Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ın girişimiyle, Hülya'nın hayali olan pembe ayakkabılar başta olmak üzere, tüm çocuklar için giyecek, ayakkabı, okul malzemeleri alıp Adana'ya gönderdi.
Ailenin yaşadığı dramı televizyonda izlediğini ve çok etkilendiğini söyleyen Tartan, şunları söyledi:
"İzmir olarak kuşku yok ki bu tür olaylarda doğal tepkiyi veren kentiz. Belediye Başkanı olarak, özellikle de sosyal projeler yapan bir belediye başkanı olarak arkadaşlarımızla bir araya geldik ve ne yapabilirizi tartıştık.
Araştırdık ve Kemeraltı başta çeşitli esnafımızdan aldığımız giysi ve eşyaları 4 koli halinde aileye gönderdik. Aile mutlu olacak, çocukların yüzü gülecek. Hele hele de pembe pabuç özlemi çeken 4 yaşındaki Hülya mutlu olacak. Buradan Adana'ya sevgi eli uzatmanın mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah onlar da mutlu olurlar. " - İzmir