Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi
Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.Lig'inde Medical Park Samsun Engelli Gücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Ankara Büyükşehir Belediye Spor Kulübü arasında oynanan maç, ev sahibi takımın 71-69 üstünlüğüyle tamamlandı.
Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig'inde Medical Park Samsun Engelli Gücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Ankara Büyükşehir Belediye Spor Kulübü arasında oynanan maç, ev sahibi takımın 71-69 üstünlüğüyle tamamlandı.
Yaşar Doğu Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada her iki takım da ortada bir mücadele sergiledi.
Maçta, her iki takım birinci ve ikinci periyodu berabere tamamlarken, Ankara Büyükşehir Belediye Spor Kulübü üçüncü periyordu 54-43 önde tamamladı.
Maçın dördüncü periyodunda baskılı bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip Medical Park Samsun ekibi dördüncü periyot da rakibi ile arasındaki farkı kapattı ve karşılaşmanın normal süresi 63-63 berabere tamamlandı.
Uzatmalarda rakibe karşı baskılı bir oyun sergileyen Medical Park Samsun Engelli Gücü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı maçtan 71-69 galip ayrıldı.
-"Puan aldığımız için mutluyuz"
Maçın ardından AA muhabirine açıklamalarda bulunan Sambun takımının başkanı İlhan Elmalı, galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.
Ankara Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile çekişmeli bir maç oynadıklarını ifade eden Elmalı, "Maç uzatmalara gitti. Çok çekişmeli bir maç oldu. Normalde bizim farklı kazanmamız gereken bir maçtı. Uzatmalara gitmeden kazanabileceğimiz bir maçtı ancak puan aldığımız için mutluyuz. Oyuncularımızın önümüzdeki maçlarda bu maçta yaptıkları hataları yapmayacağına inanıyorum. Rakibimizi mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Aldığımız bu galibiyet takımımıza büyük moral oldu. Oyuncularımızı tebrik ediyorum" diye konuştu.
- SAMSUN