Tekirdağ'da Orman Yangınına Müdahale Devam Ediyor

Son Güncelleme:

Tekirdağ'da çıkan orman yangınına çevre illerden gelen destek kuvvetleriyle müdahale ediliyor. Yangın söndürme çalışmalarına 5 helikopter, 2 yangın söndürme uçağı, 3 toma ve çok sayıda itfaiye aracı katılıyor. Edirne, Tekirdağ, Kırklareli ve Çanakkale illerinden gelen Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri de yangın söndürme çalışmalarına destek veriyor.

Tekirdağ'da çıkan orman yangınına müdahale dört bir yandan devam ediyor. Çevre illerden gelen destek kuvvetleriyle yangın söndürme çalışmalarına 5 helikopter, 2 yangın söndürme uçağı, 3 toma ve çok sayıda itfaiye aracı müdahale ediyor.


Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde çıkan orman yangını, büyüyerek devam ediyor. Yerleşim yerlerine yaklaşan yangın söndürmek için canla başla çalışan ekipler, 5 yangın söndürme helikopteri, 2 yangın söndürme uçağı, 3 toma ve çok sayıda arazöz ile yangın söndürme çalışmalarına destek veriyor.


Edirne, Tekirdağ, Kırklareli ve Çanakkale illerinden gelen Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri de yangın söndürme çalışmalarına destek veriyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA