Temizlik Görevlisi Ayşe, 7. Kattan Düşerek Hayatını Kaybetti

Son Güncelleme:

Batman'da temizlik görevlisi Ayşe Arslan, bir iş merkezinin 7. katından düşerek yaşamını yitirdi. Olay sırasında çevredekiler tarafından kalp masajı yapıldı, ancak Arslan hastaneye kaldırıldığında kurtarılamadı. Düşme anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

1) TEMİZLİK GÖREVLİSİ AYŞE, İŞ MERKEZİNİN 7'NCİ KATINDAN DÜŞEREK ÖLDÜ

BATMAN'da özel bir firmada temizlik görevlisi olarak çalışan Ayşe Arslan (25), iş merkezinin 7'nci katından düşerek hayatını kaybetti.

Olay, öğle saatlerinde Gap Mahallesi'ndeki bir iş merkezinde meydana geldi. Özel bir firmada temizlik görevlisi olan Ayşe Arslan, iş merkezinin 7'nci katından henüz bilinmeyen bir nedenle düştü. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bu sırada çevredekilerden bir kişi, sağlık görevlileri gelene kadar Arslan'a kalp masajı yaptı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Arslan, kurtarılamadı. Arslan'ın cansız bedeni otopsi için morga götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DÜŞME ANI KAMERADA

Ayşe Arslan'ın iş merkezinin 7'nci katından düşme anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Arslan'ın önce kaldırıma, ardından da yola düşmesi yer alıyor.

Kaynak: DHA