The Rhythm Section Filmi

Son Güncelleme:

The Rhythm Section filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. The Rhythm Section filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Stephanie Patrick, kendisinin de olması gereken bir uçak kazasında ailesini kaybetmesinin ardından kötü bir durumdadır. Ailesini kaybetmesinin etkisinden uzun süre çıkamayan Stephanie, olayın aslında bir kaza olmadığını öğrenir ve deliye döner. Yaşamak için kendine amaç belirler ve bir suikastçı rolüne girerek ailesinin ölümünden sorumlu olan kişilerin peşine düşer. Kendini farklı bir kimliğe bürüyen Stephanie Patrick, bildikleri ile kendine söylenenlerin arasında kalan gizli gerçekleri öğrenmek amacındadır.


İngiliz gerilim yazarı Mark Burnell'in dört romandan oluşan 'Stephanie Patrick' serisinin uyarlaması olan in yönetmenliğini Reed Morano üstleniyor.

Yönetmen: Reed Morano

Senaryo: Mark Burnell

Oyuncular: Blake Lively, Jude Law, Sterling K. Brown, Daniel Mays, Max Casella, Richard Brake, Raza Jaffrey, Geoff Bell, Jade Anouka, Nasser Memarzia, Jack McEvoy, Ibrahim Renno, Tawfeek Barhom, Ivana Basic, Amira Ghazalla, Peter Newington, Una Carroll, Hugh Scully, Albert Christmas, Shane Whisker, Degnan Geraghty, Fleur Phoenix Munroe, David Duggan, Wentao Ma, Nuala Kelly, Carmen Calle, Abril Keinrath, Mark Quigley

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: Rhythm Section

Yapımcı Firma: Babieka

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: İngiltere

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: UIP Türkiye

Vizyon Tarihi: 29.11.2019


Kaynak: InterSinema.com