THY Basın Müşavirinin Twitter Hesabı, Urfa Saldırısı Sonrası Hacklendi
Kimliği belirsiz kişi veya kişiler, THY Basın Müşaviri Ali Genç'in resmi Twitter adresini hackleyip Urfa saldırısıyla ilgili mesajlar yayınladı.
Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Ali Genç'in resmi twitter adresi kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından hacklendi. Hacklendiğini doğrulayan Ali Genç daha sonra şifresini değiştirerek hesabını geri aldı.
ÖNCE ELE GEÇİRDİĞİNİ AÇIKLADI
Genç'in hesabını hackleyen kişiler, ilk olarak "Sayfaya hiç bir zarar verilmemiştir !! Fakat uyarı amaçlı yazıyorum: Şanlıurfada ölen insanlar FIRAT ÇAKIROĞLU'nu şehit eden insanlardır" tweetini paylaştı. Daha sonra sırayla tweet atmaya devam edildi Ali Genç'ten şifresini değiştirmesi istenerek, şu tweetler atıldı:
SONRA GERİ VERDİ
"THY'ni sevdiğim için bu hesaba hiçbir zarar vermedim!! Ne de olsa THY ülkemizi temsil etmektedir", "Hesabım hacklenmiştir", "PKK propagandası yaparsa iş değişir", "Ali Bey şifreyi değiştir"
Dün THY'nin Şanlıurfa'ya yüksek fiyatla uçtuğu iddiasına karşılık Basın Müşaviri Ali Genç, sosyal medya üzerinden yeni bilet fiyatlarını açıklamıştı.
İŞTE O MESAJLAR