Ticari Araç Sürücüleri Bilgilendirildi

Son Güncelleme:

Gaziantep'te ticari araç sürücülerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Gaziantep'te ticari araç sürücülerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.


Emniyet Genel Müdürlüğü ile Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu tarafından 11.'si Gaziantep'te düzenlenen "Ticari Araç Sürücüleri Bilgilendirme Toplantısı" Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezi'nde (ŞKM) yapıldı.


Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programa, Gaziantep


Valisi Erdal Ata, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Birol Şimşek, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, PMYO Müdürü Osman Metli, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, Şoförler Odası Başkanı Ünal Aydın, Esnaf ve Sanatkarla Odası Başkanı Ömer Küsbeoğlu ve çok sayıda ticari araç sürücüsü katıldı.


Programda ticari araç sürücülerinin sorunları ve yaşadıkları sıkıntıları ele alınırken, ticari araç sürücülerinin yasal hakları da anlatıldı.


Bir konuşma yapan Fevzi Apaydın, "Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonumuz kurulduğu 1953 yılından günümüze kadar değişmeyen en önemli ilkemiz, şoför ve nakliyeci esnafımızın hak ve menfaatlerini savunmak, kazanılmış haklarını korumak, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek, sosyal ve ekonomik dayanışmayı sağlamaktır" dedi.


Ünal Aydın ise, sürücülerin yaşadıkları sıkıntıdan bahsederek biran önce önlem alınmasını istedi.


Konuşmaların ardından toplantıda emeği geçenlere plaket takdim edildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA