Tıp Öğrenci Kongresi Antalya'da Düzenleniyor

Son Güncelleme:

Akdeniz Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğu, "Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi"ni, 15-17 Mart tarihleri arasında gerçekleştirecek.

Akdeniz Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğu tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen "Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi", 15-17 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.


Akdeniz Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğu tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen "Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi"; Türkiye'de ilkelere imza atan Akdeniz Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı


Yrd. Doç. Dr. Özlenen Özkan ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Münire Erman Akar'ın da katılımı ile 15-17 Mart 2013 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilecek.


Türkiye'deki 54 farklı üniversiteden öğrenci katılımı ile öğrencilerin sayısı itibariyle Türkiye'nin en büyük tıp öğrenci kongresi özelliğini taşıyan kongrede transplantasyon ele alınacak. - ANTALYA

Kaynak: İHA