Tivibu'dan "Yerli Film Şenliği"

Son Güncelleme:

Tivibu, "Yerli Film Şenliği" kampanyasıyla , Türk sinemasına damgasını vuran 30 filmi sinemaseverlerle buluşturacak.

Tivibu, 31 Ağustos'a kadar yapacağı "Yerli Film Şenliği" kampanyasıyla , Türk sinemasının son dönemine damgasını vuran 30 filmi sinemaseverlerle buluşturacak.


TTNETten yapılan açıklamaya göre,"Durdur İzle", "Geri Al İzle" gibi  özelliklerle sinemaseverlere farklı bir seyir deneyimi yaşatmayı amaçlayan Tivibu, Kampanya boyunca, 15 günde bir yenilenen filmlerle toplamda 56 film yayınlanacak. Bu filmlerin arasında son dönem Türk sinemasının en başarılı örneklerinin yanı sıra, Yılmaz Güney'in "Yol" ve "Sürü" gibi klasikleşmiş başyapıtları da yer alacak.


Cem Yılmaz'ın hem yönettiği hem de başrolünde oynadığı 2006 tarihli "Hokkabaz","Vizontele", Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği bir başka komedi filmi olan "Neşeli Hayat"; Yusuf Pirhasan'ın yönettiği,  "Kurtuluş Son Durak"; Tolga Çevik'in oynadığı 2012 tarihli "Sen Kimsin?"; Ömer Vargı'nın yönettiği, senaryosunu Yavuz Turgul'un yazdığı, başrolünde ise Şener Şen'le Kenan İmirzalıoğlu'nun yer aldığı 2007 tarihli "Kabadayı" ve başrolünde Ata Demirer'in yer aldığı 2008 tarihli "Osmanlı Cumhuriyeti", Tivibu'nun "Yerli Film Şenliği" kapsamında gösterilecek filmler arasında yer alıyor.


Tivibu'nun "Yerli Film Şenliği", Temmuz ve Ağustos ayları boyunca Tivibu Ev ve Tivibu Web servislerinin tüm üyelerine açık olarak gösterilecek. Tivibu üyeleri kendilerine hediye olarak sunulan filmlere "Seç İzle" servisinin altında bulunan "Yerli Film Şenliği" klasöründen ulaşabilecekler.


Tivibu'da Yerli Film Şenliği'nde gösterilecek 30 film


1


Sen Kimsin?


2


Kurtuluş Son Durak


3


Tepenin Ardı


4


Çınar Ağacı


5


Çalgı Çengi


6


Karadedeler Olayı


7


Kağıt


8


Unutma Beni İstanbul


9


Anadolu'nun Kayıp Şarkıları


10


Ay Lav Yu


11


Pak Panter


12


Neşeli Hayat


13


Türkler Çıldırmış Olmalı


14


40


15


Gecenin Kanatları


16


Semum


17


Osmanlı Cumhuriyeti


18


Recep İvedik 1


19


Kabadayı


20


Beyaz Melek


21


Dabbe


22


Hokkabaz


23


Beynelmilel


24


Sınav


25


İlk Aşk


26


Yeşil Işık


27


Vizontele


28


Sürü


29


Aç Kurtlar


30


Seyyit Han - İstanbul

Kaynak: AA