Topuk Yaylası'nda Yer Yerinden Oynayacak

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Topuk Yaylası, Pazar günü sarı lacivertli taraftarların akınına uğrayacak.

Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Topuk Yaylası, Pazar günü sarı lacivertli taraftarların akınına uğrayacak.


Sezon öncesi takıma moral aşılamak isteyen Fenerbahçeli taraftarlar otobüslerle Düzce'deki Topuk Yaylası tesislerine giderek yaklaşık 10 bin kişilik bir kalabalıkla futbolcuları ziyaret edecek.


Türkiye'nin birçok yerinden otobüs kaldıracak olan Fenerbahçeli taraftarların büyük bir bölümü organizasyona İstanbul'dan katılacak.


Fenerbahçe tribün gruplarının düzenlediği organizasyon için İstanbul'dan 100'e yakın otobüs kaldırılacağı öğrenildi.


Sarı lacivertli taraftarlar geçen yıl şike operasyonu sonrasında da bu tarz bir organizasyon düzenlemiş ve binlerce kişi Topuk Yaylası'na akın ederek futbolculara moral vermişti.

Kaynak: Sporx.com