Toraman: Tamamen İyi Niyetimle...

Son Güncelleme:

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman, Sezer Öztürk kavgası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşiktaşlı oyuncu İbrahim Toraman, kadro dışı bırakılması ile ilgili olarak Sezer Öztürk'ü iyi niyetli bir şekilde uyarmaya çalıştığını söyledi.

Geçtiğimzi günlerde Sezer Öztürk ile kavga eden İbrahim Toraman, siyah beyazlılar tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

31 yaşındaki oyuncu hakkında Fikret Orman'ın babasının cenazesine gitmek yerine konsere gittiği yönünde haberler çıkmıştı.

DHA'nın haberine göre İbrahim bu haberlere, "Bazı basın mensupları beni özellikle hedef gösteriyor. Ben başkanımıza yaptığım taziyeye herkesi çağırıp reklam yapmak zorunda değilim." sözleri ile tepki gösterdi.

2004 yılında Beşiktaş'a gelen oyuncu duyduğu üzüntüyü, "Olaylar yaşanıyor, başımızdaki büyüklerimiz en iyi kararı veriyor. Ama İbrahim Toraman hemen manşetlerde oluyor. Baktığımız zaman birçok takımda böyle olaylar yaşanmıştır. Birçok örneği vardır. Bunlar hayatın içerisinde olan şeyler, ama benim en ufak bir şeyim olduğunda bunun manşetlere taşınması beni gerçekten çok üzüyor." ifadeleri ile dile getirdi.

"DUYGUĞUM SORUMLULUKTAN DOLAYI UYARDIM"

31 yaşındaki oyuncu Sezer ile kavgası hakkında, "Yaşadığımız bu olay, tamamen duyduğum sorumlulukla arkadaşımızı uyarmamın sonucunda buraya gelmiştir. Ben her zaman dik duran bir adamım. Sadece takımın yararı için arkadaşımızı otobüste uyardım. Sonrasında tamamen iyi niyetimle konuşmak için tesislerde odama çağırdım. Ama bazı tavırları işi bu noktaya getirdi. Bu yaşananlar güzel şeyler değil. Başkanımızın ve yönetimimizin alacağı her türlü karara saygılıyım." şeklinde konuştu.

Kaynak: GoalCom