Ünlü Hollywood Aktörü Johnny Deep Video ile Özür Diledi

Son Güncelleme:

Johnny Deep ve karısı Amber Heard, köpek kaçakçılığı suçlamasıyla yargılandıkları davada anlaşma gereği çekilen video ile özür diledi.

Johnny Depp ve karısı Amber Heard çekilen videoda isimlerinin karıştığı köpek kaçakçılığı davası sonrası özür diledi. Ünlü çift görüntülerde Avustralya'nın Doğal yaşamı koruma kanunlarına saygılı olunması çağrısı yaptı.

"ÜLKEYE GİRERKEN YANINIZDA BULUNAN HER ŞEYİ YETKİLİLERE BİLDİRİN"

Avustralya'nın Gold Coast şehri mahkeme salonunda çekilen videoda ünlü çift Avustralya'ya duydukları saygıyı ve sevgiyi dile getirdi. Deep uyarıda bulunarak; "Avustralya'nın kanunlarını çiğnerseniz bunun sonuçlarıyla yüzleşirsiniz. Avustralya'ya girerken üzerinizde, yanınızda bulunan her şeyi yetkililere bildiriniz." dedi.

"AVUSTRALYA HARİKA BİR ADA VE KORUNMASI GEREKİYOR"

Bir dakikadan az süren görüntülerde Amber Heard, "Avustralya harika bir ada ve korunması gerekiyor." dedi. Johnny Deep karısının sözlerine eklemede bulunarak, "Avustralya benzersiz bir ülke, Avustralyalılar da muhteşem insanlar, sıcak kanlı ve dürüstler." sözlerini sarf etti.

AVUSTRALYA'YA GELECEK TURİSTLERE UYARI OLMASI İÇİN ÇEKİLDİ

Avustralya'ya gelecek turistlere bir uyarı olarak ortaya çıkan bu görüntüler, ünlü çift ile Avustralya Tarım Bakanlığı arasında dün mahkemede varılan anlaşma üzerine çekildi. Mahkeme hakimi Bernadette Callaghan, Amber Heard'in yargılandığı davada iyi haline binaen ünlü yıldıza 1000 dolar ceza verdi, bunun dışında başka herhangi bir cezaya çarptırmadı.

ÇİFT, ÜLKEYE İKİ KÖPEĞİ KANUNSUZ OLARAK SOKTUKLARI İÇİN YARGILANDI

Johnny Depp ve Amber Heard 2015 yılının mayıs ayında Pistol ve Boo isimli iki köpeği ülkeye yasa dışı yollarla sokmakla suçlanmıştı. Ayrıca Heard hakkında sahte evrak düzenlemek suçlamasıyla dava açılmıştı.