Usta Eğitim Semineri Başarılı Geçti

Son Güncelleme:

Yelkenoğlu A.Ş.ve Kütahya Yapı Kimyasalları'nın düzenlediği Usta Eğitim Semineri Grand Eras Otel'de 500 ustanın katılımıyla yapıldı.

Yelkenoğlu A.Ş. ve Kütahya Yapı Kimyasalları'nın düzenlediği Usta Eğitim Semineri Grand Eras Otel'de 500 ustanın katılımıyla yapıldı.


Yelkenoğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Yelkenoğlu, ustaların yapı sektöründe en önemli unsur olduğunu, o nedenle ustalara önem verilmesi gerektiğini ifade etti.


K.Y.K. Yapı Kimyasalları Genel Müdürü Uğur Kavukçuer, Kütahya Yapı Kimyasalları'nın Kayseri'de cirosunun Türkiye genelinde en yüksek seviyeye ulaştığını belirtti. Kavukçuer, bundan dolayı, Kayseri İncesu Organize Sanayi Bölgesi'nde 2012 yılında yapılacak olan yatırımla Yapı Kimyasalları ve Yalıtım Fabrikası'nın kurulacağı müjdesini verdi.


Toplantı karşılıklı soru alışverişiyle tamamlandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA