Vatandaş Rahat Yürüyecek

Son Güncelleme:

Gölbaşı'nda kaldırımlarda kar ve buzlanmaya karşı solüsyon döküyor.

Gölbaşı Belediyesi, kar yağışı ve buzlanma yüzünden yayalara zor anlar yaşatan kaldırımlara solüsyon ilacı ile çözüm buldu.


Gölbaşı'nda yoğun kar yağışının ardından etkili olan soğuk hava yüzünden buzlanmaya karşı tedbir alınıyor. Karla mücadele ekipleri, yoğun kar yağışının olduğu ve buzlanan kaldırımlara solüsyon ilacı döküyor.


VATANDAŞ RAHAT YÜRÜYECEK


Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, solüsyon çalışmasının özellikle vatandaşın yoğun olarak kullandığı kaldırımlarda, üst ve alt geçitler de kullanılacağını bildirdi.


Ağır geçen kış mevsiminin yaşattığı maddi ve manevi olumsuzlukların Gölbaşı'nda yaşanmaması için seferber olduklarını söyleyen Başkan Odabaşı, "Solüsyon, kar ve buzlanmayı önleyici bir karışım. Buz oluşumunu çok düşük sıcaklarda bile önlüyor. Solüsyon sayesinde buz ve karlar eriyor. Böyle kaldırımlarda yayaların güvenle yürümelerini sağlıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler