Vergi Haftası Kutlamaları

Son Güncelleme:

Düzce'Valisi Adnan Yılmaz, vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğunu söyledi.24.?Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Düzce Defterdarı Sabahattin Parmakerli ve personeli Vali'Adnan Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Düzce'Valisi Adnan Yılmaz, vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğunu söyledi.


24.?Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Düzce Defterdarı Sabahattin Parmakerli ve personeli Vali'Adnan Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.


Ziyarette konuşan Vali'Adnan Yılmaz, "Vergimizin tahakkuk ve tahsilinde gösterdiğiniz çaba her şeyin üzerindedir. Bölge itibariyle kişiliğinizle heyecanınızla biz size ayak uydurmaya gayret ediyoruz" dedi.


Düzcelilerin çok kazanıp çok vergi vermesini dileyen Yılmaz "Düzce bir cennet adeta. Bunun için üzerimize düşeni yapacağız, daha çok hizmet yapacağız. İnşallah Düzceli arkadaşlarımızda çok kazanıp çok vergi ödeyecekler. Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır. Düzce depremden sonra büyük oranda yaralarını sardı. Değişim ve dönüşümde belli bir noktaya geldi. Kalkınmada yarınlar bugünden daha iyi olacak. Bize yakışan çalışanı takdir etmek motive etmektir. Bu benim görevim" diye konuştu.


İl Defterdarı Sabahattin Parmakerli ise başarının bir ekip işi olduğuna dikkat çekerek, personelinin özveriyle çalıştığını söyledi. Ziyaret sırasında Defterdar Parmakerli tarafından Vali Yılmaz'a çiçek ve Gelir İdaresi Başkanlığı logolu plaket takdim edildi.


(AY)


25.02.2013 15: 59: 11


TSI


NNNN - DÜZCE

Kaynak: İHA