Voleybol: Aroma Bayanlar 1. Ligi

Son Güncelleme:

Aroma Bayanlar Voleybol 1.Ligi ekiplerinden Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, ligde kalıcı olmak istediklerini söyledi.

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, ligde kalıcı olmak istediklerini söyledi.


Satık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Ligin yeni ekibiyiz. İlk yılımızda tecrübe kazanarak ligde kalıcı olmak istiyoruz. Kulüp olarak 17 branşta 6 bin lisanslı sporcuyla faaliyet gösteriyoruz. Bir dönem voleybol Bursa'da durma noktasına geldi. Nilüfer Belediyesi'nin öncülüğünde yeniden ilerleme kaydedildi. Büyükşehir Belediyespor olarak bizde lige çıkarak bu gelişime katkıda bulunmak istiyoruz" dedi.


Bursa'da, voleybol dalında bayanlarda iki, erkeklerde bir, alt liglerde de mücadele eden ekiplerin olduğunu ifade eden Satık, "Belediyespor olarak 3. Ligde mücadele edecek olan Bursaspor'la işbirliği içinde çalışıyoruz. 1. Ligde çok takım olması alt yapılar için büyük kazanç. Ligde iyi işler yaparak, alt yapımızdan gelen oyuncularla önümüzdeki sezonda yeni heyecanlar yaşamak istiyoruz" diye konuştu.


Muhabir: Ömer Ercan/ Cem Şan


Yayıncı: Harun Kaymaz - BURSA

Kaynak: AA