West Ham'ın Kaptanından Liverpool İtirafı

Son Güncelleme:

Bugün Manchester City ile karşı karşıya gelecek olan West Ham'ın kaptanı Kevin Nolan, Liverpool'u şampiyon görmek istediğini söyledi.


Premier Lig #39;in son haftasına Liverpool #39;un 2 puan önünde giren Manchester City, evinde West Ham United #39;ı konuk ediyor.


Konuk takımın kaptanı Kevin Nolan ise son yaptığı açıklama ile hem Liverpoollu taraftarlara biraz da olsa umut verdi, hem de dikkatleri üzerine çekti. Liverpool #39;un altyapısında 5 sene boyunca forma giyen Nolan, aynı zamanda Liverpoollu bir taraftar olduğunu daha önce de gizlememişti.


Bir süredir Liverpoollu taraftarlar tarafından sms yağmuruna tutulduğunu söyleyen Nolan, quot;Liverpool şampiyon olursa herhalde ben de onlarla birlikte kutluyor olurum. Liverpool #39;u son ana kadar yarışın içinde görmek güzel bir görüntü. Orada forma giymiş oyuncularımız var ve Liverpool #39;da hala çok arkadaşım var. Benim de takımla olan bağlantılarımı düşünürsek Manchester City #39;yi yenmemiz sezona güzel bir nokta koymamızı sağlar. quot; dedi.


Kırmızılar #39;ın şampiyon olmasını çok istediğini belirten Nolan, quot;Umarım onlar şampiyon olurlar. Ama öncelikle umarım biz Manchester City #39;den istediğimiz puanları koparmayı başarırız. City #39;yi yenerek yerimizi korumak ve ligi iyi bir noktada bitirmek istiyoruz. quot; diye konuştu.


West Ham #39;ın kadrosunda bir dönem Liverpool #39;da forma giymiş olan golcü oyuncu Andy Carroll da bulunuyor.


Kaynak: Goal.Com