Yalova Emniyet Müdürü Akyıldız Açıklaması

Son Güncelleme:

Yalova Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız, Yalovalıların huzur içinde bir yaz geçireceğini bildirdi.

Yalova Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız, Yalovalıların huzur içinde bir yaz geçireceğini bildirdi.


Akyıldız, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların güven ve huzur için bir takım çalışmalar yapacaklarını belirtti.


Hedeflerinin Yalova'yı suçluların ulaşamayacağı bir kent halinde getirmek olduğunu dile getiren Akyıldız, şunları kaydetti:


"Yazın nüfusu 2-3 katına çıkan ilçelerimize değişik birimlerden birer ekip göndereceğiz. Çınarcık'a bir çevik kuvvet timi, 4 şubeden ayrı ekip, asayiş şubeden bir resmi, bir motosikletli ekip, 2 tane de bisikletli martı polisleri göndereceğiz. Merkezde ise Gazipaşa Caddesi bizim için çok önemli. Burada 7 tane toplum destekli polisimiz olacak. Yunus timlerimizin sayısı 3'ten 5'e çıkarıldı. Tamamı faal hale getirilip, burada görev alacak."


Akyıldız, Cevdet Aydın Parkı ile İstanbul Caddesi'nde de ekiplerin bulunacağını ifade ederek, "Açık alanda alkol kullanımı konusunda ciddi uygulamalar yapacağız. Sokak ortasında gürültü, patırtı yapanlar olmayacak. Vatandaşların rahatsız olmasına izin verilmeyecek. Yalovalılar huzur içinde bir yaz geçirecek" ifadesini kullandı.


- YALOVA

Kaynak: AA