Yaralı Bulunan Yılkı Atı Tedavi Altına Alındı

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Yaralı attan genel görüntü ve detay Doktor Volkan Yaprakçı'nın açıklamaları Yaralı bulunan yılkı atı tedavi altına alındı Afyonkarahisar'da yaralı bulunan yılkı atı, AKÜ hayvan hastanesinde tedavi ediliyor AFYONKARAHİSAR (AA) – Afyonkarahisar'da yaralı ve bitkin bulunarak Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Veteriner Fakültesi, Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine getirilen yılkı atı, tedavi altına alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Yaralı attan genel görüntü ve detay

Doktor Volkan Yaprakçı'nın açıklamaları Yaralı bulunan yılkı atı tedavi altına alındı

Afyonkarahisar'da yaralı bulunan yılkı atı, AKÜ hayvan hastanesinde tedavi ediliyor

AFYONKARAHİSAR (AA) – Afyonkarahisar'da yaralı ve bitkin bulunarak Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Veteriner Fakültesi, Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine getirilen yılkı atı, tedavi altına alındı.


Başmakçı İlçesinde yaralı halde bulunan yılkı atı, belediye ekiplerince AKÜ Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine getirildi.


Araştırma görevlisi Dr. Volkan Yaprakçı, yılkı atlarının Sandıklı Akdağ bölgesinde yaşadığını, atın iyileştirilmesi için açık yara tedavisine başladıklarını aktararak, "Atın karnındaki yara boynuz darbesinden veya köpeklerin saldırması ile olmuş olabilir" dedi.


Yaprakçı, atın tedavisinin sona ermesinin ardından Afyonkarahisar Atlı Spor Kulübüne hediye edileceğini ifade etti.

Kaynak: AA