Yazar Kahraman Tazeoğlu Sakarya'da İmza Günü Düzenledi.....

Son Güncelleme:

Ünlü Yazar Kahraman Tazeoğlu, Adapazarı Kitapçılar Çarşısında bir Kitabevinde hayranlarıyla buluştu.

Ünlü Yazar Kahraman Tazeoğlu, Adapazarı Kitapçılar Çarşısında bir Kitabevinde hayranlarıyla buluştu. Yoğun ilginin olduğu imza gününde gençler, Tazeoğlu'na kitaplarını imzalatarak, fotoğraf çektirdi.


"BAŞKA" ve daha birçok muhteşem eserlerin yazarı olan, Kahraman Tazeoğlu, Adapazarı Kitapçılar Çarşısında bir Kitabevinin konuğu oldu. Kitabevinde düzenlenen imza gününde sevenleriyle buluşan Tazeoğlu, hayranlarıyla sohbet ederek, kitaplarını imzaladı. İmza Günü'ne özellikle gençler yoğun ilgi gösterdi.


Kitabevi önünde uzun kuyruklar oluşturan gençler, yazara kitaplarını imzalatabilmek için birbirleriyle kıyasıya yarıştı.


İlgiden bir hayli mutlu olduğu görünen Yazar Tazeoğlu ise hayranlarını kırmayarak, yaklaşık bir saat boyunca kitap imzaladı. Kitapçılar Çarşısına Tazeoğlu'na kitap imzalatabilmek ve görmek için hücum eden gençler, sıcağa aldırmadan dakikalarca kuyrukta bekledi. - SAKARYA

Kaynak: İHA