Yazar Serkan Koktay Kırklareli'nde Okurlarıyla Buluştu
Son Güncelleme:
Kırklareli Belediye Başkanlığı ve Kırklareli Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin birlikte düzenlediği imza-söyleşi gününde, Yazar Serkan Koktay kitapseverler ile bir araya geldi.
Kırklareli Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte Kırklareli kökenli olan ve şimdiye kadar "Salçalı Ekmek" ,"Valizimde Gölgeler", "Yolun Sonu Neresi" adlı kitapları ile adından söz ettiren Serkan Koktay, ilk olarak katılımcılarla samimi bir söyleşi gerçekleştirdi.
Kırklareli'ne dair çocukluk anılarını ve izlenimlerini paylaşan Koktay, yazarlığın getirdiği zorluklar, kitapevleri ile yazarların yaşadığı sıkıntılar ve günümüzdeki kitap okuma alışkanlığının azalmasının doğurduğu sonuçlardan bahsetti.
Programın sonunda kitaplarını sevenleri için imzalayan Serkan Koktay, yoğun bir ilgiyle karşılaştığını belirterek, bu güzel etkinlikten dolayı yetkililere teşekkür etti.
Kaynak: Bültenler