Yerel Seçime Doğru

Son Güncelleme:

AK Parti Şırnak Belediye Başkan adayı Yıldırım: "Allah'ın izniyle insanlarımız arasında çözüm süreciyle barışı tam anlamıyla tesis edeceğiz"

AK Parti Şırnak Belediye Başkan adayı Ahmet Hamdi Yıldırım, Şırnak'ın en büyük sorununun huzur olduğunu belirterek, "Allah'ın izniyle insanlarımız arasında çözüm süreciyle barışı tam anlamıyla tesis edeceğiz" dedi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan belediye başkan adayları arasında yer alan AK Parti Şırnak Belediye Başkan adayı Ahmet Hamdi Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara'da bulunduğunu ve adaylığı ile ilgili haberi duyduğunda çok sevindiğini ve heyecanlandığını anlattı.


Şırnak'a gelip seçim çalışmalarına başlayacağını kaydeden Yıldırım, "Tüm halkımıza birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içeresinde huzur ve barışın getirilmesi halkımıza demokrasinin pekişmesini sağlayabilmek için adaylığımın tüm memlekete hayırlı uğurlu olması diliyorum. Bu nedenle AK Parti'den Şırnak Belediye Başkanlığına aday oldum. Milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.


Yıldırım, çözüm süreciyle birlikte bölgede huzurun sağlanacağını belirterek, şunları söyledi:


"Şırnak ile ilgili birçok projemiz olacak. Bu kentin hizmete ihtiyacı var. Tabiki bunları projelendireceğiz. Konuşacağız tartışacağız. Elbirliği ile tüm halkımızla birlikte düşüncellerimizi paylaşarak hizmet edeceğiz. Şırnak'ın en büyük sorunu huzurdur. Bunu da hep birlikte başaracağız. Allah'ın izniyle insanlarımız arasında çözüm süreciyle barışı tam anlamıyla tesis edeceğiz." - Şırnak

Kaynak: AA