Mustafa Sarıgül İlk Anketi Yaptırdı
Önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimler için Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül seçimle alakalı ilk anketleri yaptırmaya başladı.
Önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimler için Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ilk anketleri yaptırmaya başladı. Mustafa Sarıgül'ün ekibi tarafından basına dağıtılan anket sonuçlarına göre Sarıgül,CHP'li seçmenin yüzde 76 sına göre başkan olmalı.
Başkan Mustafa Sarıgül'ün ekibinin geçtiği anket hakkında ise şu bilgilere yerverildi,"Konsensus Araştırma Şirketi tarafından yayınlanan son anket sonuçlarına göre, CHP seçmeni, yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Mustafa Sarıgül'ü görmek istiyor.
Konsensus Araştırma ve Danışmanlık Şirketi'nin her ay yaptığı seçim anketlerinin Temmuz ayı verileri açıklandı. 26 Haziran-24 Temmuz 2013 tarihleri arasında İstanbul'un 39 ilçesinde 23 bin kişiyle gerçekleştirilen araştırmada, çarpıcı sonuçlar göze çarpıyor.