Yerel Seçimlere Doğru
AK Parti Kandilli Seçim İrtibat Bürosu açıldı.
AK Parti Kandilli Seçim İrtibat Bürosu açıldı.
Açılış töreninde konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Ereğli ilçesi başta olmak üzere kentin pek çok noktasının şantiyeye dönüştürüldüğünü söyledi.
Ereğli-Kandilli arasındaki yolun açılmasıyla ulaşımın rahatladığını belirten Candan, "Milletvekili seçimleri öncesi bu yolun açılması sözünü verdik ve kısa sürede bu sözümüzü tuttuk. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti kısa sürede getirebilmek. Yapamayacağımız hiçbir projenin sözünü vermedik. İnşallah Ereğli ilçemiz başta olmak üzere Kandilli, Ormanlı, Gülüç beldelerimizde oy patlaması yaşayacağız. Halkımızın bizlere gösterdiği yakın ilgi ve desteğe şükranlarımızı sunuyoruz" ifadesini kullandı.
AK Parti Kandilli Belediye Başkan adayı Mustafa Güldalı ise Kandilli'yi AK Parti'li belediyeler arasına katmak için gece gündüz çalıştıklarını dile getirdi.
Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı. - Zonguldak