Yerel Seçimlere Doğru
AK Parti Kırklareli Belediye Başkan adayı Minsolmaz: "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, 30 Mart akşamı Kırklareli'den gelecek güzel haberi bekliyor"
AK Parti Kırklareli Belediye Başkan adayı Selahattin Minsolmaz, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, 30 Mart akşamı Kırklareli'den gelecek güzel haberi bekliyor" dedi.
Minsolmaz, bir düğün salonunda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, yerel seçimlere kısa bir süre kaldığını anımsatarak, tüm vatandaşlardan destek beklediğini söyledi.
Yerel seçimlerin önemli olduğunu belirten Minsolmaz, halkla beraber yürümeye talip olduklarını ifade etti.
Hizmet etmek için yerel seçimleri çok önemsediklerini anlatan Minsolmaz, " Türkiye'de Kırklareli'ne bu kadar önem veren bir başkana olmadı. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan 30 Mart akşamı Kırklareli'den gelecek güzel haberi bekliyor. Amacımız Kırklareli'nin sorunları. Kırklareli'nin hak ettiği hizmetleri alabilmesi için gayret ediyoruz" diye konuştu.
Kırklareli'de birinci parti olmayı hedeflediklerini vurgulayan Minsolmaz, yaptıkları çalışmalarda vatandaşların yüreğine inmeyi başardıklarını, çok güzel bir ivme yakaladıklarını anlattı.
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz da, tüm vatandaşların desteğine ihtiyaçları olduğunu belirtti. - Kırklareli