Yiğit'e Hayat Vermek İçin Sıraya Girdiler

Son Güncelleme:

Bremen ÖRNEK OLDU DKMS Kuzey Almanya Sorumlusu Kader Bendin Yiğit Damar için düzenlenen kampanyaya Bremenlilerin göstermiş olduğu ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Bremen ÖRNEK OLDU


DKMS Kuzey Almanya Sorumlusu Kader Bendin Yiğit Damar için düzenlenen kampanyaya Bremenlilerin göstermiş olduğu ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Düzenlenen kampanyalara genelde 300 ile 600 dolayında kişinin katıldığını belirten Bendin, 'Bugün herkes Yiğit için buraya geldi. Kan verilen yer ile dışarısı insanlarla dolu. Herkes sırada bekliyor. Bu görüntü beni çok mutlu etti. Bremen bu konuda örnek oldu. Genelde Türkler bu kampanyalara duyarsız kalıyor. Ancak bizden ya da yakınımızdan birisi hastalanınca duyarlı oluyoruz' dedi.


ANNE ÇOK MUTLU


Yiğit'in annesi Filiz Damar, kampanyaya gösterilen ilginin kendisini hem duygulandırdığını, hem de mutlu ettiğini söyledi. Yiğit'in 'Doktor olup herkese yardım etmek istiyorum' demesinin insanlar üzerinde büyük bir etki yarattığını anlatan Filiz Damar, 'Bugün Alman ve Türkler Yiğit ve onun gibi ilik bekleyen hastalar için buraya geldi. Buradan bir sonuç almayı umut ediyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Kaynak: DHA