Yüksekova'da Tekerlekli Kayak Yarışması
Yüksekova'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Bayramı kapsamında tekerlekli kayak yarışması düzenlendi.
Yüksekova'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Bayramı kapsamında tekerlekli kayak yarışması düzenlendi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Yüksekova- Şemdinli Karayolu üzerinde 10 kilometre mesafeli yarışmaya 40 sporcu katıldı. Yarışmaya katılan gençlerden bazıları baygınlık geçirdi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cevat İnaç, Gençlik ve Spor Haftası sebebiyle 1 hafta boyunca etkinliklerin devam edeceğini bildirdi. İnaç, yarışmada ilk 4'e giren sporcuların Hakkari adına Türkiye şampiyonasına katılacağını söyledi.
Kızlar kategorisinde birinci olan Zilah Öztunç, mutlu ve sevinçli olduğunu kaydetti.
Erkekler kategorisinin birincisi Erkan Orhan da, Kayaklı Koşu Milli takımı sporcusu olduğunu ifade ederek, Gençlik ve Spor Haftası'nda böyle bir etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti.
- HAKKARİ