Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. Tur Kura Çekimi Yapıldı

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur eşleşmeleri belli oldu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur eşleşmeleri belli oldu.


Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen 5. tur maçlarının kura çekimine, TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp temsilcileri katıldı.


Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda, 4. turdan gelen 27 takımın yanı sıra, geçen sezon kupayı kazanan Atiker Konyaspor ile Süper Lig'i ilk 4 sırada bitiren Beşiktaş, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Galatasaray mücadele edecek.


Kupanın 5. turunda müsabakalar çift maç eleme usulüne göre yapılacak. Bu turda ilk maçlar 28, 29 ve 30 Kasım'da, ikinci karşılaşmalar da 12, 13 ve 14 Aralık'ta oynanacak.


Eşleşmeler


Kura çekimi sonucunda 5. tur eşleşmeleri şöyle oluştu:


Kasımpaşa-Boluspor


Adanaspor-Bursaspor


Kardemir Karabükspor-İstanbulspor


Ankara Demirspor-Teleset Mobilya Akhisarspor


Akın Çorap Giresunspor-Aytemiz Alanyaspor


Kayserispor-Eyüpspor


Osmanlıspor-Evkur Yeni Malatyaspor


Kahramanmaraşspor-Medipol Başakşehir


Orhangazi Belediyespor-Antalyaspor


Batman Petrolspor-Atiker Konyaspor


Demir Grup Sivasspor-Bucaspor


Beşiktaş-Grandmedical Manisaspor


Fenerbahçe-Adana Demirspor


Galatasaray-Sivas Belediyespor


Kars 36 Spor-Gençlerbirliği


Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Trabzonspor

Kaynak: AA