Sıcaktan Bunalınca Kıyafetleriyle Denize Girdiler

Son Güncelleme:

Zonguldak'ta sıcaktan bunalan halk plajlara akın etti. Şambrelle yüzmeye çalışan başörtülü iki kadın, uzun süre denizin keyfini çıkardı.

Zonguldak'ta, sıcak hava ile birlikte halk plajlara akın etti. Yoğun ilgi gören Değirmenağzı Plajı'nda bazı kadınlar kıyafetleri ve başörtüleriyle denize girdi.

PLAJLAR DOLDU, TAŞTI

Kentte sıcak hava ve yüksek nem nedeniyle plajlar doldu taştı. Kozlu Belediyesi'ne ait Değirmenağzı Plajı'nı tercih edenler denize girerek serinlemeye çalıştı.

KIYAFETLERİYLE DENİZE GİRDİLER

Daha çok yöre halkının kullandığı plajda kadınların kimisi mayo, şort ve bikiniyle denize girerken, bazı kadınlar da gömlek, tişört gibi kıyafetleriyle girdi.


ŞAMBRELLE SERİNLEDİLER

Kıyıdan açılmadan şambrelle yüzmeye çalışan başörtülü iki kadın, uzun süre denizin keyfini çıkardı. Gençlerin yasak olmasına rağmen kayalıklardan atlayarak yüzdüğü plajda bir çok kişi de güneşlenmeyi tercih etti.

Kaynak: DHA