Zonguldak'ta Fırtına Nedeniyle İrtibatı Kesilen Gemiyle İletişim Kurulmaya Çalışılıyor

Son Güncelleme:

Zonguldak'ta etkili olan fırtına nedeniyle Ereğli Limanı'na sığınan Türk bayraklı gemi, limandan çıktıktan sonra irtibat kesildi. Liman yetkilileri, gemiyle iletişim kurma çalışmalarını sürdürüyor.

Zonguldak'ta fırtına nedeniyle sığındığı limandan çıktıktan sonra irtibat kesilen gemiyle iletişim kurulmaya çalışılıyor.

Alınan bilgiye göre, Rusya'dan İzmir Aliağa Limanı'na yük taşıyan Türk bayraklı gemi, Karadeniz bölgesinde etkili olan fırtına nedeniyle Ereğli Limanı'na sığındı. Burada barınamayınca tekrar hareket eden gemiyle irtibat, iç limandan çıktıktan kısa süre sonra kesildi.

Liman yetkililerinin, "Kafkametler" isimli 12 Türk personeli bulunan gemiyle yeniden iletişim kurma çalışmaları sürüyor.

Kaynak: AA