Umuma Açık ve Alkol Satışı Yapılan İş Yerlerinde Denetim Yapıldı
Son Güncelleme:
Umuma açık ve alkol satışı yapılan iş yerlerinde denetim yapıldıİSTANBUL - İstanbul Emniyet Müdürlüğünce 39 ilçede 3 bin personelin katılımı ile umuma açık ve alkol satışı yapılan yerlerde denetim yapıldı.
Umuma açık ve alkol satışı yapılan iş yerlerinde denetim yapıldı
İSTANBUL - İstanbul Emniyet Müdürlüğünce 39 ilçede 3 bin personelin katılımı ile umuma açık ve alkol satışı yapılan yerlerde denetim yapıldı.
İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın talimatları doğrultusunda İstanbul'da 39 ilçede 3 bin personelin katılımı ile büfe, internet kafe, restaurant gibi umuma açık ve alkol satışı yapılan yerlerde denetim yapıldı. Dün 22.00-24.00 saatleri arasında yapılan denetimlere Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde; İlçe Emniyet Müdürlükleri, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü, Foto Filim Şube Müdürlüğü personeli katıldı. Denetimlerde, şüpheli görülen kişilere Genel Bilgi Toplama sorgulaması yapıldı.
Kaynak: İHA