İsrail'de Gazze'ye yardım götüren araçlardaki malzemeleri yola döktüler - Son Dakika
Dünya

İsrail'de Gazze'ye yardım götüren araçlardaki malzemeleri yola döktüler

Gazze'ye insani yardım taşıyan kamyonların önünü kesen İsrailli protestocular malzemelerini yola döktü. Olayın ortaya çıkan görüntülerinde açlıkla boğuşan Gazze'ye gidecek olan gıdalara zarar verildiği ve yollara saçıldığı görüldü.

14.05.2024 14:46

İsrail'in kesintisiz insani yardım sağlama taahhüdüne karşın İsrail'deki göstericiler, Gazze'ye yardım taşıyan kamyonların önünü kesip yardım malzemelerini döktü.

GÖRÜNTÜLER YAYILDI

Sosyal medyada paylaşılan videolarda göstericilerin kamyonlardan malzemeleri yola saçtığı ve açılmış kartonların içeriğinin yollara döküldüğü görülürken protestoları düzenleyen Order 9 grubunun açıklamasında "İsrail Devleti tarafından aktarılan yardımlar doğrudan Hamas'ın eline geçiyor" denildi.

"YARDIMLAR HAMAS'A GİDİYOR" İDDİASI

Grup, İsrail'in Hamas'a yardım göndermeye devam etmesi durumunda örgütün rehin tuttuğu 100'den fazla kişiyi serbest bırakma konusunda bir anlaşmaya yanaşmayacağını belirtti.

TUTUKLANDILAR

Geçen hafta, benzer bir protesto nedeniyle İsrail'in güneyinde dört kişi daha tutuklanmıştı. İsrail polisi, "Bugün meydana gelen düzensiz davranışlar nedeniyle bir dizi şüpheli tutuklandı ve soruşturma aktif olarak devam etmektedir" açıklamasını yaptı.

İsrail\'de Gazze\'ye yardım götüren araçlardaki malzemeleri yola döktüler

Son Dakika Dünya İsrail'de Gazze'ye yardım götüren araçlardaki malzemeleri yola döktüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement