11 yaşındaki çocuk kediyi ırmağa attı, görüntüleri kaydeden şahıs sınır dışı edilecek - Son Dakika
3.Sayfa

11 yaşındaki çocuk kediyi ırmağa attı, görüntüleri kaydeden şahıs sınır dışı edilecek

Hatay'ın Erzin ilçesinde TikTok için kediyi ırmağa atan 11 yaşındaki çocuk serbest bırakılırken, o anları kaydeden yabancı uyruklu şahıs sınır dışı edilecek.

17.12.2023 22:08  Güncelleme: 22:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TikTok da paylaşmak için acımasızca görüntüleri kaydetmişti, sınır dışı edilecek

HATAY - Hatay'ın Erzin ilçesinde TikTok isimli uygulamaya video atmak için kediyi ırmağa atan 11 yaşındaki çocuk serbest kalırken bu anları kayıt altına alan şahıs sınır dışı edilecek.

Erzin ilçesinde yaşayan yabancı uyruklu 2005 doğumlu B.A. isimli genç ve 11 yaşındaki S.E. isimli çocuk, TikTok isimli uygulamaya video atmak için kediyi ırmağa atmıştı. Yabancı uyruklu 18 yaşındaki genç şahıs bu anları cep telefonuyla kayıt altına alırken 11 yaşındaki çocuksa kediyi acımasızca ırmağa atmıştı. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine harekete geçen Erzin Kaymakamlığı, kısa sürede şahısların tespit edilmesini sağlamış ve polis ekipleri şahısları göz altına almıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan 11 yaşındaki çocuk serbest kaldı. Görüntüleri kayıt altına alan 18 yaşındaki şahsınsa sınır dışı edilmelerine karar verildi. İl Göç idaresine teslim edilen şahıs sınır dışı edilecek.

11 yaşındaki çocuk kediyi ırmağa attı, görüntüleri kaydeden şahıs sınır dışı edilecek
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 11 yaşındaki çocuk kediyi ırmağa attı, görüntüleri kaydeden şahıs sınır dışı edilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement