Samsun'da 5 Kişinin Öldüğü Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
3. Sayfa

Samsun'da 5 Kişinin Öldüğü Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde meydana gelen ve 1 ailenin yok olmasına neden olan kazanın kamera görüntüleri ortaya çıktı. Aileye mezar olan otomobilin, duble yolda geri geri gittiği ortaya çıktı.

12.06.2017 18:29  Güncelleme: 19:20

Samsun'un Çarşamba ilçesi Dikbıyık Irmaksırtı mevkisi Samsun- Ordu karayolunda dün gece saat 00.10'da meydana gelen olayda, Çarşamba'dan Samsun istikametine seyir eden Hüseyin Gündoğdu'nun kullandığı 55 GU 722 plakalı servis otobüsü, aynı yönde giderken kavşağa dönüş yapmak isteyen Seydi Ahmet Albayrak idaresindeki 16 APZ 27 plakalı kapalı kasa kamyonete yandan çarptı.

5 KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazada kamyonet sürücüsü Seydi Ahmet Albayrak ile kamyonette bulunan Döndü Albayrak, Kamile Albayrak, Serpil Albayrak ve Şaban Albayrak olay yerinde hayatlarını kaybederken, otobüs şoförü Hüseyin Gündoğdu ile kamyonette bulunan Yiğit Albayrak ve Damla Albayrak adlı çocuklar yaralandı.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altında bulunan yaralı çocukların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazada hafif yaralanan ve özel bir hastaneye kaldırılan otobüs şoförü Hüseyin Gündoğdu, hastanedeki tedavisinin ardından Dikbıyık Jandarma Karakolu ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bugün Çarşamba Adliyesine sevk edilen otobüs şoförü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAZA ANININ GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Kaza anının ise güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Güvenlik kamera görüntüsünde kavşağı geçen kapalı kasa kamyonet bir süre geri geri kavşağa yaklaştıktan sonra aniden yolun karşısına geçmeye çalışıyor ve bu sırada otobüs kamyonete yandan çarpıyor. Kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.

Samsun\'da 5 Kişinin Öldüğü Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Samsun'da 5 Kişinin Öldüğü Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement